Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Arcade games > Airport madness 3
gizdic.com > Larina igraonica > Arkadne igre > Aerodromska ludnica 3


Aerodromska ludnica 3 / Airport madness 3

Odlična igra gdje upravljate aerodromom. Kada, gdje avioni slijeću, kojom brzinom i na koju pistu, kada poljeću, .... sve ono što radi kontrola leta. Igra se mišem. Kada se igra učita, kliknite dolje desno i zatim Play. Igra se tako da kliknete na avione i date im naredbe. Npr. Taxi do piste, ili uspori, ili promijeni pistu,.... sve da se avioni ne sudare i da sve ide brzo. Ne zaboravite avionima dati dozvolu za poljetanje i za prelazak piste.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Be in charge of airplanes traffic at the airport - give orders to aircrafts when to land, when to takeoff, when to cross the lanes. A highly anticipated third part of the Airport Madness series - with better graphics, better gameplay and better everything!

 

 
Slične igre: Similar games:
Kontrolor leta / Air Traffic Chief
     
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal