Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Arcade games > Air Traffic Chief
gizdic.com > Larina igraonica > Arkadne igre > Kontrolor leta


Kontrolor leta / Air Traffic Chief

U ovoj igri ti si kontrolor leta na aerodromu. Potrebno je znači sigurno prizemljiti avione (i helikoptere na H). Kada se igra učita klikni START. Kada se pojavi avion, klikni na njega i drži ga kliknutog dok mu ne nacrtaš putanju slijetanja. Pazi da se avioni ne sudare. Kada si dobro nacrtao/la, linija pozeleni. Možeš crtati putanju istog aviona više puta. Tu i tamo se pojavi "specijalni" avion koji ima svoju putanju i napravi mu prolaz. Da bi ponovo igrao/la, klikni START AGAIN ispod igrice.
Tema foruma o ovoj igrici je OVDJE. Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.


Organise the busy skies and guide the planes and helicopters to a safe landing. Keep your cool, don't let the numbers overwhelm you, and most of all, don't crash! Use the mouse to draw a line that the plane/helicopter will follow.

 

 
Slične igre: Similar games:
     
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj: Kontrolor leta / Air Traffic Chief
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal