Igra na Larinoj igraonici !
Lara's free online games for babies, kids and "adults" ! / Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Xenos  
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje igre > Xenos  


 

Xenos

Ovo je vrlo zanimljiva igra. Ti si ovdje pilot Asterusa i moraš poraziti robote dr. Crensona i njegov mehanički grad (i tvrđavu) . Dr. Crenson je otkrio novu energiju, Xenos i pomoću nje terorizira i polako zauzima cijeli planet. Igra ima 20 MB i dugo se učitava. Kada se učita, klikni Play i to je sve od miša što će ti trebati. Zatim stišći SPACE tipku i igra kreće. Prvi nivo je učenje. Sa SPACE tipkom prolaziš kroz njega. Ako znaš engleski, pomaže. Gore desno se nalazi radar koji ti govori gdje moraš ići i što uništiti. Protivnike ubijaš tako da se zaljećeš u njih. Brojevi ti mijenjaju oružje. Kada (dole) oružje koje koristitiš počne bljeskati, imaš specijalku. Kada poraziš sve neprijatelje u jednom prostoru, barijera će se podignuti i možeš dalje. Skupljajte energiju po putu. Sretno.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !
Gibanje/napad = ; Specijalka = ; Promjena oružja = >>>

A rogue scientist, Dr Crenson, has harnessed a new type of energy, Xenos, to create a mechanical city and a huge army of robots to terrorise the earth.
You have been selected to pilot Asterus, a battle-suit powered by Xenos energy, and humanity's last hope.

Date added: November 9, 2011.

 
 

 

Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email