Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Zombie trailer park
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje > Zombiji i park prikolica


 

Zombiji i park prikolica / Zombie trailer park

Ova igra ima loš naslov, ali je jako zabavna. Temelji se na igricama Doba rata. Znači, zombiji su porobili grad i sada napadaju Vaše prikolice. Kada se igra učita kliknite Play dole desno, onda Stage 1 i igra kreće. Zombiji napaduju s desne strane. Vi branite svoju bazu s lijeve. U početku možete samo raditi ljude s lopatama. Trebati će Vam Farma, Garaža,... kako bi mogli raditi i druge ljude. "Salvage yard" ili Otpad je jako koristan jer daje više novaca. Napravite i koji Trailer (prikolicu) kako bi mogli imati više ljudi. Gore desno su specijalne moći. Na prvom nivou imate samo "Angry mob" i to kada skupite 3000 bodova. Budete se dalje snašli...
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.
Nakon više sati pokušavanja, završila sam i 4. nivo. Vidi.

Zombies have taken over the city and now they want your trailer park. Have you got what it takes to survive a zombie onslaught? .
Date added: December 9, 2010.

 

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal