Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Roly-poly cannon 3
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje > Roly-poly top 3


Roly-poly top 3 / Roly-poly cannon 3

Ovo je treći nastavak istoimene igre. Još bolji od prva 2. I ovdje pucate svojim topom i morate uništiti zločeste Roly-poly-će. Ne dobre. Prepoznati će te koji su koji. Što je miš dalje od topa, hitac je jači. Smjer također mišem određujete. Bolji rezultat će te postići ako koristite što manje bombi. Kada se igra učita, kliknite START. Zatim možete gore desno SKIP i na kraju Play.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Eliminate the evil Roly-Polys in each level, spare the friendly ones. Use the mouse to aim. Move the mouse further away from the cannon to increase the power. Left click to fire. Finish the game in the least amount of shots to get a top score. Date added: November 27, 2010.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal