Lara's free online games !
Lara's free online games for babies, kids and "adults" ! / Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Desert rifle 2  
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje igre > Pustinjska puška 2


Pustinjska puška 2 / Desert rifle 2

Ova je pucačka igra, kako joj i ime kaže, smještena u pustinju. Pucate i ciljate s mišem. Miša povucite dolje za zaklon. Q i E mijenja oružje. Space je snajper, ako ste ga kupili. 1-7 aktivira bombe koje ste postavili. Igra se malo duže učitava i ima duže čekanje za reklame prije nego počne. Cilj je jasan. Pobite zločeste dečke. Kada igra krene, kliknite New Game, upišite svoje ime, desno odaberite jedan od 4 nivoa težine i na kraju ENROLL. Zatim potrošite početnih $500 na mine i municiju za Magnum 357 i sačmaricu. Zatim postavite mine i borba kreće. Sretno.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Enroll for an elite marksman mission deep into enemy territory. Date added: November 18, 2010.
Date added: November 18, 2010.

 


Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal