Lara's free online games !
Lara's free online games for babies, kids and "adults" ! / Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Armed with wings 3  
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje igre > Naoružan s krilima 3


Naoružan s krilima 3 / Armed With Wings 3

Ovo je vrlo zanimljiva igra koja se jako dugo učitava. Ti si Leo i u društvu svog vjernog orla moraš se boriti kako bi oslobodio zemlju od zlih spodoba. Znanje engleskog jezika bi pomoglo kako bi se lakše snašli u igri.
Giba se kurzorima. A,S i D su udarci. W tipka "pali" orla. On onda može izviđati, donositi ključeve,.... Orao uzima stvari s A tipkom.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Join Leo and his eagle in an epic quest to rid the land of dark creatures. Battle head to head with dozens of monsters and solve puzzles by using your eagle in this action platformer that is second to none. Date added: November 7, 2010.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal