Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Cursed Treasure  
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje > Ukleto blago  


Ukleto blago / Cursed Treasure: Don't Touch My Gems

Odlična i "malo pametnija" igra. Znanje engleskog bi jako pomoglo, ali ću ja ovdje probati ukratko objasniti o čemu se radi Igrica se dugo učitava, tako da imate vremena ovo pročitati. Potrebno je svojim tornjevima (koje će te izgraditi) zaštititi svoje dragulje. Barem jedan dragulj mora ostati. Igra se mišem i kada se igra učita klini Play i onda opet klikni. Odaberi New Game. Upiši ime. Odaberi 1. nivo. To je nivo učenja i bilo bi dobro da razumiješ Engleski jezik. Stoga, nemoj kliknuti Skip nego NEXT. Znači, neprijatelj dolazi i ti moraš izgraditi svoje tornjeve. 3 su tipa tornjeva. Za travu, za snijeg i za stijenovito područje. Počinjete s 400 zlata i kako budete ubijali neprijatelje, zlato će dolaziti. Tornjevi sami pucaju. Kada se UP pojavi na tornju, klikni na njega i unaprijedi ga. To je zato jer toranj skuplja iskustvo u borbi. S desne strane vidite kako neprijatelj dolazi "u valovima". Njegov dolazak se može i ubrzati klikom na >>. Mala plava bočica je tvoja "mana" (magija) koja ti služi za specijalne zadatke kao što je sječa šume, pojačavanje tornjeva i napad iz zraka. Izgradnja tornja na "izvoru magije" ubrzava nastajanje iste. Ima tu još, ali to je to ukratko. Dajte si truda jer je igrica odlična.

Tema foruma o ovoj igrici je OVDJE, a moj Facebook je OVDJE. Možete i na mom Fejsu igricu komentirati.

Protect your gems from being stolen by "good" heroes in this tower defense game. Overlord, you have all the power of orcs, undead and demons. Try to annihilate the enemies before they grab a gem, but even if they do, you'll have a chance to annihilate them on their way back and you'll save the gem. Use mouse (hold SHIFT to build multiple towers or cast multiple spells). The game has a bult-in tutorial.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal