Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > The last stand 2
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje > Zadnja crta obrane 2


Zadnja crta obrane 2 / The last stand 2

Ovo je nastavak istoimene popularne igrice. I ovdje se boriš s zombijima i braniš svoju barikadu. Trebaš preživjeti noć kako bi po danu popravio barikadu, tražio novo oružje, preživjele koji će ti pomoći i zalihe koje ti trebaju. Ovdje možeš i putovati iz grada u grad, ovisno o tome koliko "dana zalihe" imaš. Igraj sa W,A,S,D tipkama i pucaj sa mišem. SPACE mijenja glavno-pomoćno oružje. Kada se igrica učita, klikni PLAY i onda SKIP u gornjem desnom kutu i na kraju opet PLAY i SKIP. Cilj je preživjeti i pobjeći. Igrica ima 8,5 MB i dugo se učitava. Igrica ima malo bug-ova i ako neće krenuti kada se učita, refresh-aj stranicu.

Tema foruma o ovoj igri je OVDJE. Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Make your way to Union City to escape the mainland within 40 days and nights while fighting off the hordes from your make shift barricades once again. Date added: April 19, 2009.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal