Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Sheriff Rage  
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje igre > 委rif Rage  


 

委rif Rage / Sheriff Rage

U ovoj igri ti si 委rif Ted Rage (bijes). Na divljem zapadu razbojnici su ubili starog 鈹rifa i preuzeli grad Paradise. Ti kre熰 u osvetu. Puca i cilja se s mi鈹m. Tipke 1-5 mijenjaju oru餓e, ako ga ima. Njega mo頡 kupovati kako napreduje. Pomakni mi鈴 prema dolje da se sakrije. Space tipka je ZOOM. R je ponovno punjenje ili se samo sagni. Tipke 7-9 su specijalne mo熵 koje tako簟r kupuje.
Evo, to je to ukratko. Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a mo頡te ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Outlaws took over the town of Paradise and killed the Sheriff. Use your accurate aim to save the town from the bad guys! - Use your MOUSE to aim and fire
- [1..5] hotkeys to select a weapon
- [R] or hide to reload
- lower your mouse to hide
- hold the SPACEBAR for narrow vision (zoom)
- [7..9] or click the icon to use special skills
- [P] to pauze

 

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/po鈴lji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email