Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Warlords: Heroes
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje > Gospodari rata : Heroji


Gospodari rata: Heroji / Warlords: Heroes *ED

Zanimljiva igrica, slična "Ahilu". Sa strelicama gibaš (dole je blokada), a s T i Y udaraš. Odaberi Normal mode (za drugo trebaš prvo Normal završiti), jednu od 4 epizode i kreni. Ovdje je jako dobro to što zarađuješ novce dok pobjeđuješ i onda kupuješ extra poteze, oklop ili pomoćne ratnike. Igrica ima 6 MB i treba dugo da se učita. Ima i reklama prilikom učitavanja. Kad se učita klikni "Continue". Izmedju nivoa često je potrebno Space tipku stiskati.

Tema foruma o igrici je OVDJE. Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

 
  Fight your way through 4 episodes of fantasy battle. Buying fighting moves, armour and hiring henchman to assist you on your journey. date added: February 21, 2009.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal