Lara's free online games for babies, kids and "adults" ! / Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" !


gizdic.com > Lara's free games > Misc games > Tropical ice tycoon  
gizdic.com > Larina igraonica > Razne igre > Tropski tajkun  Tropski tajkun / Tropical ice Tycoon

Zabavna igrica za koju si morate dati malo vremena da polovite konce. Ali, dobro je što igra pamti do kud ste stigli i možete nastaviti drugi put. Znači, Vaš cilj je postati tajkun u gradu. Prodajete razne napitke na štandovima. Počinjete s čajem, limunadom i kavom na jednom štandu. Ali odmah na početku imate novaca da kupite još jedan. 5 je lokacija gdje možete staviti štandove. Plaža, shopping centar, škola, tvornica i uredska zgrada. Tu je još i kuhinja gdje smišljate nove recepte, popis sastojaka koje trenutno imate i knjiga recepata. Svaki štand ima maksimalni broj artikala (stock) koji može imati. Vaš kreće s 10, ali to možete povećavati kako kupujete veći štand. Pazite na cijenu i na "stock" (zalihu). Meni već dobro ide i imam profit od preko 1000 USD po danu. Dobro poslovanje želim. Igra se duže učitava.

Manage and grow your empire of refreshment stands in a beachside town.
Date added: March 13, 2015.

 


Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email