Lara's free online games for babies, kids and "adults" ! / Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" !


gizdic.com > Lara's free games > Arcade games > Gatherx  
gizdic.com > Larina igraonica > Arkadne igre > Skupljač  


Skupljač / Gatherx

Ovo je zanimljiva igra. Cilj je posjeći veliko drvo graha. Kako bi to postigli trebate snage i pomagače. Znači, lupate po grahu dok imate snage. Kad snage ponestane, trebate se odmoriti. Potom možete loviti ribu. Najzanimljivije je kopati rudu ("ORES") jer to kada prodaš (klikom na torbu gore lijevo) možeš kupovati razna poboljšanja. Poboljšanja kupuješ klikom na "glavu" gore lijevo. Na primjer, kupiš bolje "Poznavanje minerala" i onda kopaš vrijedniju rudu koju možeš skuplje prodati. Tu je vrlo zgodno i "vendor" gdje svakih 6 sekundi sam prodaje rudu. Još bolji je dinamit koji svakih 60 sekundi skuplja rudu. Cilj sveg toga prodavanja je unajmiti radnike koji pecaju, lupaju po grahu i kopaju rudu za tebe. To znači da u praksi, kada to postigneš, igra sama ide. Ja još uvijek nisam posjekla to drvo graha tako da ne znam što se desi, ali budem. Navodno neki divovi napadaju s visina, ali nisam ih vidjela.
Interakcija =

Mine, fish and cut down a giant beanstalk to stop a group of evil giants from climbing down!
Date added: February 13, 2014.Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email