Igra na Larinoj igraonici !
Lara's free online games for babies, kids and "adults" ! / Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" !


gizdic.com > Lara's free games > Arcade games > Ice Cream factory  
gizdic.com > Larina igraonica > Arkadne igre > Tvornica sladoleda  


 

Tvornica sladoleda / Ice Cream factory

U ovoj igri proizvodite sladolede. U prvom nivou trebate napraviti 3 sladoleda. Na štapiću, u kornetu iz automata i u zdjelici s voćem. Znači, prvo odaberete oblik sladoleda na štapiću, i zatim ga uronite u čokoladu. Zatim uzmete kornet, odaberete vrstu sladoleda iz automata i količinu. ("drop"). Potom ide glazura. Pazite da ne pretjerate. Na kraju radite "voćni kup" u zdjelici. Vrsta na vrhu je ona koja će ispasti. Na vrh ide voće i to je to. Kasnije kada radite sladoled na štapiću i kada se bude tražila i jagoda, pazite da ga ne držite predugo u zdjelici. Sretno kuhanje.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !
Interakcija =

What's your favorite flavor? Ok, so now that you have the image of the ice cream in your mind, get the ice cream factory game started! Choose the shape of your fantasy ice cream and make sure you soak it in yummy strawberry cream! You can get greedy with it, in this sweets' land you don't have to worry about getting fat!
Date added: August 27, 2012.


 


Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email