Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Baby games > Animal rescue zoo
gizdic.com > Larina igraonica > Za najmlađe > Zoološki vrt - bolnica


Zoološki vrt - bolnica / Animal rescue Zoo

Ova igra možda i ne ide u kategoriju Najmlađi, jer je malo zahtjevnija. Ali evo je tu. Dakle, bolesne životinjice dolaze u Vaš specijalni Zoološki vrt i Vi ih trebate izliječiti. Kao pravi veterinari. Kada helikopter doveze životinju, kliknite na nju da bi ju smjestili u njenu novu kuću. 4 su stvari o kojim morate brinuti.
1. Zdravlje: To je ono crveno srčeko. Kada se nivo zdravlja spusti, kliknite na crveno srčeko i dajte životinjici injekcije na žuta mjesta. 2. Higijena: plavo srčeko. Mičite miša lijevo-desno kako bi oprali životinju. 3. Igra: žuto srčeko. Mičite miša gore-dole kako bi se igrali sa životinjicom. 4. Hrana: zeleno srčeko. Klikajte brzo na životinju kako bi je nahranili.
Kada su sve 4 stvari na maksimumu (možda trebate samo jednu ili 2 ili 3 od njih napraviti) životinja je zdrava i vesela i po nju će doći helikopter i odvesti je natrag u divljinu ili u stalni Zoološki vrt. U 1. nivou morate se pobrinuti za 5 životinja, u 2. za 6,...
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

These endangered animals will need some extra loving and care to make it to their new homes . Date added: November 26, 2010.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal