Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Misc games > My new room 2
gizdic.com > Larina igraonica > Ostale > Uređivanje sobe 2


 
Uređivanje sobe 2 / My new room 2

U ovoj igri za djevojčice (ili cure) potrebno je urediti sobu. Uređujete sve. Od namještaja, prozora, podova, pa sve do kućnih ljbimaca i prijateljica. S desne strane Vam je izbornik gdje birate. Svaki podizbornik ima po nekoliko stranica. Kada postavite u sobu to što ste htjele, onda to možete rotirati, bojati ili staviti ispred ili iza nečega. To Vam rade strelice ispod. Kada uredite svoju sobu kako Vam odgovara, možete je isprintati. Bilo u boji ili kao bojanku koju će te Vi pobojati kasnije.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Click with your mouse the catalogue on the right to pick your items.
- Click the arrows in the upper right corner to choose a location: would you rather have a beach house, penthouse, or even an underwater house?
- Try different music styles by selecting the jukebox or stereo.
- Paint your items and walls your favorite colors with the Brush and Wallpaper buttons.
- Click the buttons at the bottom to rotate furniture, delete items, or print your room.


 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal