Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Arcade games > Big city diner
gizdic.com > Larina igraonica > Arkadne igre > Restaurant Kod Suzi


 
Restaurant Kod Suzi / Big city diner

U ovoj igri Vi ste Suzi i radite u svom restoranu (restaurantu). Kada se igra učita ide kratko uputstvo. Preporučam da ga odradite. Znači, kada se gost doveze u svom automobilu u Vaš restaurant, kliknite na njega da primite narudžbu. Ta narudžba se pojavi dole na jednom od 6 mjesta. Zatim kliknite na restaurant i kliknite na te artikle (u početku imate samo pizzu, hamburger i shake) i na njihove količine. (+ -). Zatim kliknite cook. Kuhar krene kuhati i Vi za to vrijeme možete primiti drugu narudžbu. Kuhar Vas obavijesti kada je hrana gotova. Kliknite na gotovu narudžbu (take?) i odnesite je mušteriji. Na kraju pokupite novce. Gore desno imate kutiju koja predstavlja vašu zalihu (skladište). Kada kliknte na nju, pokaže Vam se stanje na zalihi i možete naručiti još ako je potrebno. Kamion s dostavom će doći ubrzo.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Follow the in game tutorial and use your mouse to take, prepare and serve customers orders. Buy upgrades between levels and toggle your stock in real time! Date added: December 28, 2010.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email