Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Smart games > Baloon pets
gizdic.com > Larina igraonica > Mozgalice > Kućni ljubimci i baloni


 
Kućni ljubimci i baloni / Baloon pets

U ovoj mozgalici potrebno je dovesti kućne ljubimce do hrane. Mačku u kutiju gdje je nacrtana riba, a psa u kutiju gdje je nacrtana kost. Kako bi to postigli služite se topom. Topovska kuga probuši balon čim ga dotakne, ali kugla može i gurati ljubimca ako njega pogodi. Ako pogriješite, kliknite Restart kako bi ponovo krenuli. Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Help the pets to the boxes with tasty treats. To do this you need using the cannon to pop the balloons or gently push the pets into a direction. The cat is only interested in a fishy, the dog prefers the bone. Date added: January 14, 2010.

 

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email