Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Misc games > Sneeze (Swine flu)
gizdic.com > Larina igraonica > Ostale > Kihanje - Svinjska gripa


Kihanje - Svinjska gripa / Sneeze (Swine flu ; H1N1) *

Pričekaj da se igrica učita. U ovoj igrici ti si virus i moraš zaraziti što više ljudi kihanjem. Gibaš strelicama, a kihanje je SPACE tipka. Igrica ima 10 nivoa i na svakom imaš samo 1 kihanje. Najlakše je zaraziti djecu (crveni ljudi), ali to nosi manje bodova nego kada zaraziš odrasle. ( ljubičasti). Penzioneri (žuti ; sporo gibaju) se lako zaraze, ali sporo prenose zarazu. Na svakom nivou je potrebno zaraziti barem traženi postotak ljudi. Kada se igrica učita, klikni "Start Infecting".

Ovo je edukativna igrica. Spriječite širenje svinjske gripe (i ostalih zrakom prenosivih bolesti) tako što će te kihati u maramicu i često prati ruke. Rukovanje je najčešći uzrok zaraze gripom, baš zbog prljavih ruku.

Tema foruma o ovoj igrici je ovdje. Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Help to prevent the spread of the swine flu by catching your sneezes with a tissue and then washing your hands.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal