Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Misc games > Shopping street game
gizdic.com > Larina igraonica > Ostale > Shopping ulica


Shopping ulica / Shopping street

Vrlo zabavna i zarazna igrica. Potrebno je napraviti svoju shopping ulicu. Što više raznih dućana, restorana,... kako bi zaradio/la što više novaca i prešao/la na slijedeći nivo (grad). Kada se igra učita klikni Start game i kreni s 1. nivo-em. Na početku možeš napraviti ili boutique ili pet dućan. Ja volim ubaciti i kiosk s novinama. Zatim klikni Next day i idemo dalje. Cilj ("Goal") je doći do 100% traženog u određenom broju dana. Na početku u 5 dana. Kupci se vole zadržavati i oko muzike, dok ne povećaš kapacitet svojih dućana kako bi ih više ušlo i trošilo.
Tema foruma o ovoj igri je OVDJE.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

 
    Start your own retail business; earn money by operating your shops. Upgrade the shops and increase your cash flow. Date added: February 26, 2009.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal