Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Sports games > Horse eventing
gizdic.com > Larina igraonica > Sportske igre > Konjička priredba


 
Konjička priredba / Horse eventing *

Evo i jedne konjičke igre. Preponsko jahanje, dresura i cross country su tri dijela ove igre. Naravno, ukrašavanje sebe i konja je tu. Kada se igra učita, klikni START GAME. Onada odabereš nivo (počinješ s easy) i evo te u štali. Ovdje ukrasi sebe i konja s ponuđenim stvarima. i klikni CONTINUE. Kako budeš napredovala kroz igru, broj ponuđenih stvari će se povećavati i poslije svakog dijela odi malo u štalicu na uljepšavanje. Onda klikni GO i kreće preponsko jahanje. Kao na hipodromu. Jašeš sa strelicama, a X je skok. Ako uspiješ preći stazu i preskočiti barem 10 prepona, klikni CONTINUE. Onda možeš malo u štalicu i opet GO. Sada počinje dresura. Ovdje strelice idu gornjim dijelom ekrana i ti ih moraš kliknuti u pravom trenutku. I tako barem 15 skupova strelica na prvom nivou kako bi išla dalje. Dalje je cross country jahanje gdje moraš skupiti barem 28 zastava.
Igrica je u Shockwave formatu, dugo se učitava. Ako radi sporo ili se neće učitati, skini najnoviji plug-in OVDJE. Tema foruma o ovoj igrici je OVDJE. Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Dress your horse and compete in show jumping, dressage, and cross country to become an equestrian champion ! Date added: April 16, 2010.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal
Ako igrica slučajno redi radi, molim Vas da mi to kažete ovdje.