Lara's free online games !
Lara's free online games for babies, kids and "adults" ! / Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" !


gizdic.com > Lara's free games > Smart games > Cargo bridge
gizdic.com > Larina igraonica > Mozgalice > Teretni most


 
Teretni most / Cargo bridge

Potrebno je napraviti most kako bi radnici donijeli teret s druge strane. Postoje dvije vrste drvenog materijala: "Connector-i" i "Walk". Prvi su spojnice i jeftiniji su, a drugi su za hodanje i skuplji su. Koristi prve kad god možeš. Igra se mišem. Klikni i potegni gdje želiš postaviti element. Kada se crvena boja pokaže, element je predug i treba ti spoj. Klikni trokut u kutu da kreneš projektirati most.

Tema foruma o ovoj igri je OVDJE.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru ! za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Build a bridge and test your consctruction skills. Help your workers to collect items located on the other side of valley.! Date added: September 11, 2009.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal Email