Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Action games > Age of war 2  
gizdic.com > Larina igraonica > Pucanje i udaranje igre > Doba rata 2  


 

Age of war 2 / Doba rata 2

Ovo je nastavak odlične igrice koja se već nalazi na mojoj igraonici. Doba rata 2 je još bolja igra od svoje predhodnice. Sistem i cilj igranja je isti. Potrebno je uništiti protivnikovu bazu. Ovdje imamo više opcija, gdje osim proizvodnje vojnika i odbrambenih oružja imamo i dio sa upgrades-ima (poboljšanja). Tu je također i "specijalka" i unaprijeđenje. Preporučam da prvo odigrate Doba rata 1, a tek onda Doba rata 2. Kada se igra učita, klikni PLAY i START GAME. Poslije odaberi jedan od četri nivoa težine. Tema foruma o ovoj igri je OVDJE.
Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !
Interakcija =

Age of War 2 is a mix between a defense game and a strategy game. The goal is to destroy the enemy base while defending yours. You can build turrets to defend your base and units to attack the enemy's.
Date added: February 11, , 2010.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj:
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal

Ako igrica slučajno ne radi ili se ne vidi dobro, molim Vas da mi to kažete ovdje.