Lara's free online games !
Larine besplatne online flash igre i igrice za bebe, djecu i "odrasle" ! Lara's free online games for babies, kids and "adults" !


gizdic.com > Lara's free games > Arcade games > Kindergarten
gizdic.com > Larina igraonica > Arkadne igre > Dječji vrtić


Dječji vrtić / Kindergarten

Zahtjevna igrica za buduće mame i tete u vrtiću. Treba čuvati i brinuti za bebe u dječjem vrticu. Igra se mišem. Kada se igrica učita (6.5 MB ; duže čekanje) klikni START i onda "New Game". U početku ide "Tutorial". Učenje. Npr. Klikneš mišem da primiš bebu, onda klikneš na stolicu da je spustiš. Kada beba pokaže "prematalicu", treba ga uzeti i kliknuti na prematalicu. Isto za spavanje, igru, itd. Srćeka ti govore raspoloženje bebe. Kada završi "Tutorial", kreće prava igra. Ako znaš engleski, možeš pročitati instrukcije. Sretno. :-) (TIP : beba jede samo u stolici za hranjenje) Ovdje su moji profili na Larina igraonica na Facebooku ! i Larina igraonica na Twitteru !za komentare igrice, a možete ju komentirati i na ovoj stranici preko Facebooka.

Help Mila manage the kindergarten. That means taking care of babies. Read INSTRUCTIONS before You start.

 

 
Add/post/send to Your: | Dodaj/pošalji na svoj: Add this game to Your...
Twitter Facebook Digg MySpace Linkedin StumbleUpon Delicious Blogger Windows Live Yahoo mail Yahoo buzz Reddit Google Bookmarks Google buzz LiveJournal